Προσκλήση σε παρουσιαση βιβλίου «Το Παγωμένο Μέλλον»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ ΚΟΥ ΖΑΪΡΗ ΑΝΤΩΝΗ

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20.30, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη θα παρουσιαστεί από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης το νέο βιβλίο των κων  Ζαΐρη Αντώνη, Επίκ. Καθ. του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Σταμάτη Γιώργου (τίτλος, αν υφίσταται )   με θέμα “… To παγωμένο Μέλλον …. Εθνικές Συναρτήσεις και Ασυναρτησίες”.

Κύριες τοποθετήσεις και ερωτήματα του εξαίρετου πονήματος των δύο   συγγραφέων, στα οποία επιχειρείται να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις είναι “ότι το μέλλον δείχνει παγωμένο στο παρελθόν, ενώ πλέον οι σταθερές του παρελθόντος δεν υπάρχουν πια και τίποτα δεν φαίνεται ότι  έχει γίνει μάθημα για το μέλλον…. Μπορεί όμως αυτό να αλλάξει;…… Μπορούμε να ξεπαγώσουμε το μέλλον μας;

Και η κατακλείδα “ … αν δεν απαντήσουμε θετικά με πράξεις και όχι με λόγια … είμαστε καταδικασμένοι δυστυχώς σε ένα … γκρίζο και αβέβαιο παγωμένο μέλλον

Τον συντονισμό  της στρογγυλής τραπέζης των διακεκριμένων παρουσιαστών του βιβλίου  θα έχει  η κα Καραβάλτσιου Βελίκα, οι οποίοι θα είναι ο κος Άγγελος Συρίγος, Αν. Καθ. Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο, Βουλευτής Αθήνας, ο κος Ζαχαριάδης, Βουλευτής Β1’ Βόρειου Τομέα Αθήνας, ο Καθ. κος Μανιάτης Γιάννης, πρ. Υπουργός, ο κος Ράμμος Χρήστος, Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και ο κος Γεράκης Θωμάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ερευνών και Δημοσκοπήσεων MARC.

prosklisi pagomeno mellon