Πάνω από 400 άτομα παρέστησαν φέτος στην τελετή της απονομής από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο των ετήσιων δημοσιογραφικών βραβείων «Κωνσταντίνος Καλλιγάς», τα οποία έχει καθιερώσει από το 1997 το ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Read more

Φιλοξένησε με επιτυχία την προηγούμενη βδομάδα το CityUnityCollegeNicosiaτον Δρ. Αντώνη Ζαίρη, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου της Ελλάδας για μία ολοήμερη ζωντανή και ενεργητική παρουσίαση ,κατά την διάρκεια του διετούς προγράμματος του ‘RetailandMerchandisingManagement’.

Read more
Τιμητική Διάκριση «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» σε Α. Ζαΐρη & Γ. Σταμάτη

Πρόσκληση

Δημοσιογραφικά Βραβεία “Κωνσταντίνος Καλλιγάς” 2017


Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Ελληνικό Τμήμα, σας προσκαλεί στην Τελετή Απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων Ήθους και Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού “Κωνσταντίνος Καλλιγάς”
την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 - Ώρα 18.00
ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ - Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ 

Read more

Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση "Αιωνόβια Brands - Τα αγαπημένα όλων μας, Από γενιά, σε γενιά... σε γενιά...", στην οποία ο ΣΕΛΠΕ βραβεύτηκε με το BRONZ Eμετάλλιο για τα 42 χρόνια δραστηριότητας και επιτυχημένης προσφοράς του στις ελληνικές επιχειρήσεις και στο λιανεμπόριο.

Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, Αντώνης Ζαΐρης, με την ομιλία του με τίτλο: "Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον των Επιτυχημένων Επιχειρήςεων: Επιχειρηματικότητα και Εξωςτρέφεια".

Read more

Κριτική βιβλίου "Ποια Ανάπτυξη; ...Σχεδιασμένη δημιουργική αναρχία" από τον πρώην Υπουργό και συγγραφέα Ανδρέα Ανδριανόπουλο στην Καθημερινή.