Προσκλήση σε παρουσίαση βιβλίου «Βιώσιμη επιχειρηματικότητα - Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τρόπο σκέψης και δράσης»

prosklisi-viosimi-epixeirimatikotita

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα), θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο των Αντώνη Ζαΐρη, Γιώργου Σταμάτη, Νικολάου Αποστολόπουλου και Παναγιώτη Λιαργκόβα «Βιώσιμη επιχειρηματικότητα - Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τρόπο σκέψης και δράσης» Εκδόσεις Κριτική.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

➤ Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
➤ Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια και partner της RESPONSE SA
➤ Νίκος Αποστολόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Αειφορίας, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Συγγραφέας του βιβλίου
➤ Αντώνης Ζαΐρης, Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ | Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Κύπρος | Συγγραφέας του βιβλίου
➤ Παναγιώτης Λιαργκόβας, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών | Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Συγγραφέας του βιβλίου
➤ Το πάνελ συντονίζει ο Γιώργος Σταμάτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Οργανωσιακός Coach Gestalt και συγγραφέας του βιβλίου

«Βιώσιμη επιχειρηματικότητα: Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τρόπο σκέψης και δράσης»
των Νικόλαου Αποστολόπουλου, Αντώνη Ζαΐρη, Παναγιώτη Λιαργκόβα και Γιώργου Σταμάτη
https://kritiki.gr/product/viwsimh-epixeirhmatikothta/

Ένας εύχρηστος οδηγός για τη νέα βιώσιμη επιχειρηματικότητα που καλύπτει ζητήματα όπως το σύγχρονο μάρκετινγκ και μάνατζμεντ, την προετοιμασία-οργάνωση της επιχείρησης, το κοινωνικό-περιβαλλοντικό αποτύπωμά της, την επιχείρηση του μέλλοντος και, τέλος, ένα ολιστικό σύστημα ελέγχου των επιχειρηματικών δράσεων.
Στόχος είναι η αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην «πράσινη» αγορά και η ευαισθητοποίηση για την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

➤ Ο Νικόλαος Αποστολόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Αειφορίας, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πλήθος άρθρων του έχει φιλοξενηθεί σε κορυφαία διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά.
➤ Ο Αντώνης Ζαΐρης είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Κύπρο καθώς και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠE. Έχει εργαστεί για 32 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ και Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις.
➤ Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας είναι Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και του Εθνικού Συμβουλίου Παραγωγικότητας. Είναι επίσης Καθηγητής (έδρα Jean Monnet) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει διδάξει στο εξωτερικό στα Πανεπιστήμια Clark και Bologna και στην Ελλάδα στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Πατρών και Κρήτης.
➤ Ο Γιώργος Σταμάτης είναι σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, οργανωσιακός coach Gestalt, εκπαιδευτής και συγγραφέας. Έχει μακροχρόνια καριέρα ως Διευθυντικό Στέλεχος σε Πολυεθνικές και Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον ευρύτερο χώρο του Μάρκετινγκ και της Eπικοινωνίας.